Andorra Winter Rally

<< Cancel·lat l'ANDORRA WINTER RALLY 2018

Cancel·lat l'ANDORRA WINTER RALLY

La falta de precipitacions de neu aconsella no celebrar aquest any el ral·li hivernal andorrà

Andorra la Vella, 17 de desembre de 2018. A causa d'unes condicions climatològiques massa benignes, l’Automòbil Club d’Andorra anuncia la cancel·lació definitiva de la qual havia de ser la quarta edició de l'ANDORRA WINTER RALLY, la prova d'hivern de regularitat per clàssics que estava prevista disputar-se diumenge que ve, 23 de desembre.

Les nul·les precipitacions de neu i la previsió que la climatologia continuarà sent molt favorable, no fa possible que l'ANDORRA WINTER RALLY pugui disputar-se tal com és la seva essència: amb la neu com a protagonista dels trams.

Toni Sasplugas, secretari general de l’ACA i responsable màxim de l'organització: “El nostre interès i el dels participants és preservar per sobre de tot l'esperit pel qual va ser creat l'ANDORRA WINTER RALLY, que és el de la conducció sobre neu o gel. Les temperatures elevades per la data, unides a la pluja, ha deixat la carretera del Coll d’Ordino completament neta i sense que la previsió dels pròxims dies canviï. Per aquest motiu, hem decidit cancel·lar definitivament la prova”.

L’Automòbil Club d’Andorra reemborsarà els drets d'inscripció a tots els equips inscrits o, en cas que ho prefereixin, els reservarà plaça per l'edició de 2019, sempre amb la voluntat de l’ACA d'oferir les màximes facilitats als participants.
 

| | compartir