Andorra Winter Rally

<< ANDORRA WINTER RALLY 2019: tot a punt per al gran dia

Ordino es vesteix de blanc per acollir la cinquena edició de l'ANDORRA WINTER RALLY, que tindrà lloc aquest diumenge dia 22 de desembre. La prova de regularitat per a cotxes clàssics, organitzada per ACA Esport, arrencarà a les 8h del matí a l'aparcament Camp de la Tenada situat en aquesta localitat andorrana. Els equips hauran de completar un total de 6 especials que sumaran 56 km de regularitat controlada en carretera tancada, amb l'arribada prevista a partir de les 15.45h en el mateix lloc de la sortida. El lliurament de premis tindrà lloc a les 17h a la sala La Buna d'Ordino.

Amb les verificacions tècniques acabades, un total de 64 equips estan autoritzats a prendre la sortida d'aquesta prova hivernal, entre els quals hi haurà vehicles de les classes J (vehicles de competició) i de la Hi (vehicles històrics) distribuïts en les tres categories convocades: classe 3 (quatre rodes motrius), classe 2 (dues rodes motrius superiors a 2.0 litres) i classe 1 (2 rodes motrius inferiors a 2.0 litres), tots ells amb el mateix sistema “Regularity Experience” aportat per Blunik.

Així doncs, es prepara una jornada intensa de competició, on es podran veure a grans especialistes en regularitat, molts dels quals recorreran les gelades carreteres andorranes per a provar-se de cara al Rallye Monte-Carlo Historique.

Informació per a mitjans de comunicació: (+376) 327 611
Informació de temps en directe: www.blunik.com

 

| | compartir